+385 (0)1 3373 112
info@val-int.hr
 
   
 
 
   
Val-int.hr
   
   
Valvoline.com.hr
   
   
Paramo.com.hr
   
   
Kontakt
   
 
 
 
 
 
VAL-INT službena internet stranica
 
 
 
 
Nova osvježena VAL-INT.hr internet stranica pruža Vam uvid u tri područja EKO-SERVIS http://www.val-int.hr, VALVOLINE http://www.valvoline.com.hr i PARAMO http://www.paramo.com.hr. Internet stranica u potpunosti prilagođena je pregledavanju putem mobilnih uređaja.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pogledajte više
 
 
 
 
 
VALVOLINE tehnički sprejevi
 

Valvoline je upotpunio paletu tehničkih sprejeva.

Tako odnedavno možete pronaći više od 20 Valvoline sprejeva različitih primjena i namjena.

Sprejevi su vrlo vrlo učinkoviti, modernog izgleda u pakiranjima 500mL.

U ponudi su Valvoline univerzalni sprej široke primjene – WD sprej, odvijač sprej, sprej za čišćenje kočnica, klima uređaja i ventilacijskih kanala, za čišćenje stakla, bakreni i cink sprej, za čišćenje DPF filtera, mast u spreju, silikon sprej, za podmazivanje lanaca i lančanika bicikala i motorkotača, ...

 
Više o Valvoline tehničkim sprejevima
 
 
 
 
VALVOLINE ekskluzivni partner KTM-a
 

Valvoline Europe, europska podružnica Valvoline Inc. - postala je službeni tehnički partner KTM Sportcar GmbH, austrijskog proizvođača sportskih automobila.

 

Valvoline je službeno usvojen od strane KTM Sportcar GmbH kao ekskluzivni preporučeni partner za maziva i tekućine za automobile. To obuhvaća tvorničko punjenje maziva, tekućina i rashladnih sredstava za sve KTM X-BOW cestovne i trkaće automobile, kao i ekskluzivnu preporuku Valvoline za KTM Sportcar GmbH službenu globalnu trgovinu i mrežu servisnih zastupnika.

 
Pogledajte više
 
 
 
 
 
Kamion & Bus Roll Show – West Gate 2019
 
 
 
 
Val-Int je temeljem dugogodišnje odlične poslovne suradnje s tvrtkama AHPSC i Kam i bus bio službeni partner s Valvoline uljima i mazivima na štandovima MAN i FORD TRUCKS ... tijekom događanja na sajma pored WEST GATE-a od 24.-25.05.2019.
 
 
 
 
EKOLOŠKI SERVIS usluga tvrtke Val-Int d.o.o.
 

Val-Int d.o.o. je već više od 15 godina aktivni učesnik u ekologiji, ... primarna usluga koju pružamo kašim kparterima je zbrinjavanje opasnog otpada (rabljenog ulja, filtera, zauljene ambalaže apsorbensa, akumulatora, ...). Za dogovor oko preuzimanja opasnog otpada možete kontaktirati naše prodajne predstavnike za prodaju Valvoline i Paramo ulja i maziva ili direktno na tel: 01-3373-112, mob.: 098-221-026 ili putem e-maila: info@val-int.hr .

 
 
 
 
 
 
Copyright Val-Int d.o.o.